OVU SUBOTU UZ VEČERNJI LIST

U novom Livingu očekuje vas 500 ideja za jesenski make over doma

najava living listopad
Foto: VL
1/10
27.09.2016.
u 11:30

Novo, listopadsko izdanje najprodavanijeg mjesečnika o umijeću življenja donosi među ostalim i dva sjajna domaća interijera, savjetuje kako što bolje iskoristiti prostor, kako na pravilan način unijeti bilje u kuću te kako svoje svakodnevno kuhanje obogatiti novim recepturama

Nerijetko teško primamo dolazak jeseni, hladnih i kišovitih dana kada nam razina životne energije i nije baš na zavidnom nivou. Kako bismo doista uživali u životu i svemu što nas okružuje i najbolje iskoristili listopad, dobro je inspirirati se pravim stvarima.

A što je bolje od dobrog lifestyle magazina koji prati uređenje interijera, vrt i nudi gastro teme? Već ove subote, 1. listopada na kisocima, uz Večernji list, potražite svoj primjerak Livinga u kojem ćete naći sve ono što će vas nadahnuti za dobar početak novog godišnjeg doba.

Foto: VLm

Osim dvaju sjajnih minimalističkih modernih interijera – obiteljske kuće u Zagrebu i samačkog prenhouse stana u Varaždinu koji će nam pokazati kako i Hrvati imaju smisla za estetiku i uređenje svojih životnih prostora, očekuje vas i tema broja koja će vam korak po korak pokazati kako možete unaprijediti dom.

Foto: VLm

U temi broja otkrivamo vam, uz pomoć i savjete stručnjaka, kako vizualno možete povećati prostor u kojem živote te kako pametno iskoristiti svaki centimetar, ne gubeći pritom ljepotu i atraktivnost svoga doma. Planirate li napraviti neke preinake u domu i unaprijediti kvalitetu stanvanja, onda je ova tema pravi vodič za vas.

Foto: VLm

Editorijal i vrtne teme u pravom su jesenskom tonu i doista će vam uljepšati subotnje jutro, koje počinje kavom ili čajem uz dobar, opuštajući magazin kao što je Livng. Usto će biti od velike koristi ako želite detaljima, i to vrlo povoljno, osvježiti lice doma.

Naša stilistica Ankica Juričević zavrila je u ponudu domaćih trgovina namještajem i detaljima te ponudila četiri sjajna prijedloga za jesenski make over doma, a kolumnist Mile Drača pomoći će svojim savjetima kako da selidba biljaka s balkona u interijer prođe što manje stresno za vaše bilje, te kako da maksmalno iskoristite vaše bilje i skupite sjemenje koje će vam dobro doći na proljeće.

Foto: VLm

Što se još nalazi u novom broju Livinga, saznajte u subotu, listajući svoj primjerak magazina koji možete nabaviti uz Večernji list za samo 7 kuna!

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mirtebi
11:18 01.10.2016.

Koja je ovo bljuvotina od jezika i naslova. Bravo tupoglavci vrhunski hrvglenski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije