SASTAVNI DIO DOMA

TV komode: nađite idealan primjerak za svoj dom

dnevna soba tv komoda
Foto: Thinkstock
1/7
25.08.2015.
u 17:00

Nudimo vam šest tv polica iz naših trgovina kako bismo vam pomogli u odabiru savršenog komada

TV prijamnik već davno sastavni dio svakoga doma - toliko se udomaćio ne samo u njemu, nego i u čekaonicama, ordinacijama, kafićima... da je većini teško zamisliti život bez njega.

I dok su trenutno u modi samostojeći tv prijamnici koji se pričvrste na zid, mnogi još uvijek priželjkuju da njihovi aparati 'sjednu' na svoje prijestolje - police, komode, regale.... Izbor je doista velik i teško je odabrati. Kako bi vam olakšali potragu, izabrali smo za vas šest primjeraka iz naših dućana - za svačiji ukus, ali i džep!

Bojom, materijalom i oblikom polica se ne mora nužno uklapati u stil vašega doma - ponekad treba odabrati potpuni kontrast kako bi prostor dobio na dinamici i postao zanimljiviji.

Foto: Promo fotografije
Kvalitetan TV-stalak od tamno lakiranog punog drva i medijapana za veći osjećaj ugode i topline u domu, veličine 120x55x45 cm (Jysk 899 kn)

Foto: Promo fotografije
Komoda (116x39x40 cm), modernih zaobljenih linija, u sjajnoj bijeloj boji, s jednom staklenom policom elegantan je komad namještaja, koji se oblikom i bojom lako uklapa u svaki prostor (Lesnina, 999 kn)

Foto: Promo fotografije
Za one koji vole posebniji dizajn i spremni su izdvojiti više novaca komoda od hrasta s crnim premazom i ručkama od nikla idealno je rješenje (Mashroom, 16935,19 kn)

Foto: Promo fotografije
Zahvaljujući modernim i neobičnim preklopnim vratima koja zauzimaju malo mjesta kad su otvorena, imate više prostora oko namještaja (Ikea, 1299 kn)

Foto: Promo fotografije
Za rustikalni ugođaj u vašem domu nećete pogriješiti ako odaberete Blijeburg tv element. Izrađen je od visokokvalitetnog masivnog drva, a metalnim detaljima postiže dozu elegancije. (Harvey Norman, 4090 kn)

Foto: Promo fotografije
Bijelo sivi tv ormarić iz kolekcije Cologne idealan je za one koji žele imati neki komad u shabby chic stilu (Emmezeta, 1999,99 kn)

>>Modularne police kojima je cilj da budu moderne i nesavršene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije