novo

Televizori novim dizajnom koji u svakom domu stvaraju živopisno kućno kino

Philips
01.09.2022.
u 10:44

Novi daljinski upravljač izrađen je s visokokvalitetnom srebrnom završnom obradom i održivom Muirhead kožom

Budući da nove sezone vaše omiljene serije uskoro počinju, mogli biste razmisliti o nadogradnji svog starog prašnjavog televizora novim minimalističkim ravnim zaslonom. Philips TV je tu da vam pomogne s tri nova vrhunska Ambilight televizora koji će – doslovno – prštati bojama, zahvaljujući nadograđenom ambijentalnom osvjetljenju. Novi Philips OLED+937, OLED+907 i PML9507 nude kristalno jasnu kvalitetu slike i zvuka, moćne (gaming) performanse i pametne značajke. Sva tri su obrubljena elegantnim, tankim okvirom u skladu s filozofijom europskog dizajna Philips TV-a. Televizori su dostupni u različitim veličinama zaslona.

Foto: Philips

Kao najbolji dizajnerski model iz asortimana Ambilight TV, ovaj vam televizor nudi najkvalitetnije iskustvo gledanja – zahvaljujući nagrađivanoj kvaliteti slike i zvuka. Novi 65'' OLED+937 jamči širi raspon boja, čak i izvan zaslona. TV ima četverostrani Philips Ambilight nove generacije – svjetla koja projiciraju boje slike s ekrana na zid za prekrasno pozadinsko osvjetljenje, preciznije nego ikad prije.

Foto: Philips

Poboljšano iskustvo gledanja savršeno je za živopisne filmove i serije te dokumentarce o prirodi, posebno s integriranim luksuznim soundbarom Bowers & Wilkins – omotanom u Kvadrat Audiomix tkaninu – za impresivne zvučne efekte koji ispunjavaju prostoriju. Igrači igrica će također biti zadovoljni izvrsnim iskustvom, zahvaljujući igračkim značajkama i glatkim performansama.

Foto: Philips

Vrhunski osjećaj odnosi se i na europski dizajn OLED+937, s vrlo tankim okvirom koji se neprimjetno prenosi na minimalističke metalne rubove. Novi daljinski upravljač izrađen je s visokokvalitetnom srebrnom završnom obradom i održivom Muirhead kožom.

Foto: Philips

Televizor doslovno može poslužiti kao šareno umjetničko djelo u sobi. Nova značajka za ispunjavanje zaslona Aurora kombinira galeriju unaprijed učitanih slika i videozapisa prikazanih zajedno s Ambilightom, kako bi se stvorila atraktivna umjetnička pozadina u dnevnoj sobi.

Foto: Philips

Novi OLED+907 slijedi i uvelike poboljšava iznimno popularan format izvornog modela OLED+903 diskretnom integracijom soundbara Bowers & Wilkins u cjelokupnu siluetu TV-a – dajući izrazito široku zvučnu pozornicu s kristalno čistim dijalogom. Izuzetnu kvalitetu slike osigurava i kraljevski zaslon opremljen najnovijom tehnologijom.

Foto: Philips

Ekstenzivan trostrani sustav nudi performanse Ambilight sljedeće generacije i novu značajku Aurora – baš kao i OLED+937. Idealan za igranje, OLED+907 ima traku s postavkama igre i specifične načine rada za intenziviranje vašeg iskustva igranja.

Foto: Philips

Vrlo privlačan, luksuzni europski dizajn uključuje minimalistički okretni stalak sa satenskom kromiranom završnom obradom, dok se diskretni soundbar proteže cijelom širinom dna TV-a i presvučena je visokokvalitetnom Kvadrat Audiomix tkaninom. Minimalistički metalni okvir ima bližu, besprijekornu vezu sa slikom na zaslonu i Ambilight iskustvom zahvaljujući elegantnom, tankom okviru zaslona – dostupnom u veličinama od 55 i 65 inča.

Foto: Philips

Novi PML9507 stvara iskustvo kućnog kina u vašoj dnevnoj sobi putem četverostranog Ambilighta sljedeće generacije uz dodatak nove galerije Aurora – nakon što završi gledanje glavne emisije. Novi TV nudi izvrsnu kvalitetu slike i zvuka, a izvrstan je i za ljubitelje igara: TV ima širok raspon mogućnosti igranja i novu traku za igre na zaslonu koja omogućuje brz pristup postavkama slike i zvuka tijekom igranja. Za stvaranje još boljeg zvučnog doživljaja koji ispunjava prostoriju, TV se može povezati s bežičnim zvučnicima, kao što je Philips Fidelio FS1.Europski dizajn omogućuje vrhunski izgled i dojam zahvaljujući elegantnom metalnom okviru s tamno sivim slojem. Tamni antracit metalni štapići upotpunjuju izgled. PML9507 također uključuje sofisticirani i elegantni, srebrni daljinski upravljač s luksuznom Muirhead kožnom završnom obradom. Philips PML9507 dostupan je u veličinama od 55, 65 i 75 inča.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije