Razveselite ukućane

Svako jutro jedan osmijeh organizmu snagu daje!

kalup jaja
Foto: Promo fotografije
1/5
19.02.2014.
u 17:30

Dizajner Avihai Shurin već se istaknuo u dizajniranju šaljivih dodataka za kućanstvo, a njegov najnoviji doprinos asortimanu tvrtke Monkey Business ovaj je kalup za jaja.

Greggs Fried Egg Shaper omogućava vam da istovremeno ispečete dva jaja, a njihovi žumanjci postat će oći lica s kojim se možete igrati.

Foto: Promo fotografije

Napravljen od silikona, crveni kalup u obliku je lica, i iako izgleda kao da nosi naočale, njegovim uklanjanjem zapravo ćete dobiti lice koje je savršeno platno za crtanje hranom.

Foto: Promo fotografije

Kalup je nešto viši u sredini kako bi zadržao žumanjke, ali istovremeno propustio bjelanjak da oblikuje ostatak lica.

Foto: Promo fotografije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije