Za rad ili odmor

Stolac koji će zadovoljiti sve vaše potrebe

stolac
Foto: Promo fotografije
1/4
14.04.2014.
u 10:44

Nizozemska dizajnerska tvrtka UNStudio predstavila je stolac čije je sjedalo u obliku slova "S" što korisnicima omogućava da na njemu ili sjede uspravno ili se ležerno odmaraju.

Ovaj stolac dio je kolekcije Gemini osmišljenje za brend Artifort, a ideja iza ovog asimetričnog stolca je da korisnicima omogući da sjede, legnu, naslone se ili smjeste kako god im odgovara.

Foto: Promo fotografije

Tijelo stolca smješteno je na metalnom okviru te jedan njegov dio pada skroz do poda kako bi služio kao odmorište za noge, dok naslon ima dio za leđa, ali i za odmor ruke.

Foto: Promo fotografije

"Glavni koncept cijele kolekcije Gemini je raznolikost upotrebe", objasnio je suosnivač UNStudia Ben van Berkel za portal Dezeen.

"Nismo samo razmišljali o tome gdje se stolac može koristiti, već i kako. Sam oblik omogućava niz načina sjedenja i zato je prigodan za razne situacije", dodao je.

Stolac je dostupan u dvije varijante - jedna čiji naslon se spušta na desno, a druga čiji naslov ide na lijevu, a dolazi u četiri boje.

Foto: Promo fotografije

U kolekciji se nalazi i prateći stolić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije