Doza luksuza

Slavni hotel otvorio vrata, Lagerfeld dizajnirao apartman

10.07.2017.
u 13:23

Grands Appartements sastoji se od dva apartmana s pogledom na trg, a uređenje interijera potpisuje Karl Lagerfeld

U Parizu, koji je i danas centar dizajna, osim mode stoluju i brojne kultne institucije. Jedna od njih svakako je i jedan od najpoznatijih svjetskih hotela – The Hôtel de Crillon.

Foto: PR

Smješten je na poznatom Place de la Concordeu, a nakon opsežne renovacije koja je trajala četiri godine nedavno je otvorio svoja vrata, točno u Tjednu visoke mode.

Gosti mogu uživati u 81 preuređenoj sobi, 33 apartmana te 10 posebnih apartmana s potpisom. Jedan takav apartman potpisuje i slavni dizajner Karl Lagerfeld. Grands Appartements, na kojem je radio, sastoji se od dva apartmana s pogledom na trg, namješten je ručno rađenim namještajem od drveta, krase ga raskošni lusteri, ima walk-in garderobu, ali i dizajnerove omiljene naslove književnih djela.

Na preuređenju je radio i poznati arhitekt Richard Martinet, a osim luksuznih apartmana i soba, hotel nudi i odličan restoran, tavernu, bar, spa usluge, zimski vrt, frizerski salon te brijačnicu.

Materijali koji su korišteni redom su skupocjeni, poput 40 različitih vrsta mramora. Prema riječima operativnog direktora hotela Jacquesa Oudinota, cilj je bio vratiti staru slavu ovom raskošnom hotelu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije