Tom Dixon u Milanu

Lampe inspirirane disco kuglama i fotelje modom iz 17. stoljeća

tom dixon
Foto: Peer Lindgreen
1/6
23.03.2015.
u 13:45

Wingback fotelje i kuglaste "halucinogene" kuglaste lampe Toma Dixona od sljedećeg mjeseca u prodaji. Nevjerojatan je to spoj disco ere i mode nekoliko stoljeća ranije

Britanski dizajner Tom Dixon razveselit će svoje fanove i nove komade iz svoje kolekcije, wingback naslonjače i "halucinogene" kuglaste lampe, prodavati izravno s izložbe u napuštenom kazalištu u Milanu idućeg mjeseca za vrijeme trajanja sajma Salone del mobile.

Svi komadi bit će smješteni u privremenom i suvremenom prodajnom prostoru nazvanom The Cinema, u sklopu showa u Casa dell'Opera Nazionale Balilla.

Dixonove lampe donose ponešto od disco glamura, dok se dizajn fotelja temelji na stolcima iz prošlih stoljeća. Bakar, krom i zlatna boja dominiraju lampama, dok je za naslonjače odabrao moher baršunastu presvlaku kraljevskoplave boje s bakrenim nogama. Inače, wingback fotelje obično se stavljaju na čelne pozicije stola, a Dixon promovira njihov veliki povratak u interijere.

>> Počelo je predstavljanje noviteta za Salon del mobile: ovo je Spy!

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije