REGENERACIJA

Proslavljeni brand predstavlja novu kolekciju tepiha

regeneracija tepih
Foto: Promo fotografija
1/9
23.03.2016.
u 10:31

Regeneracija Zabok samostalnom će izložbom u Laubi predstaviti radove koje su za njih kreirali Karmen Telišman i Marija Gradečak

Poznata tvornica tepiha iz Zaboka, Regeneracija, u četvrtak 31. ožujka u zagrebačkoj će Laubi samostalnom izložbom predstaviti svoju R'n'D Kolekciju 2016. Riječ je o liniji tepiha građenoj na temeljima važnih tradicionalnih vrijednosti, pretvarajući tematiku svakodnevnog života u ekspresivnost

Predstavljena R'n'D Kolekcija 2016 je spoj dva dizajnerska identiteta, Karmen Telišman i Marije Gradečak koje smiono osmišljavaju i oživljavaju tepih u doživljaj jedinstvenosti. U dugogodišnjoj tradiciji spajanja umjetnosti i dizajna, zabočka Regeneracija je stvorila proizvode vrhunske kvalitete u kojima osim komercijalnog pristupa nudi i inovativnost, a svoje komade godinama plasira uspješno na inozemno tržište.

Foto: Promo fotografija

Izložba tepiha trajat će do 02.04.2016., a uz nju će se održavati i popratni sadržaji kao što je predavanje „Proizvodnja i dizajn“ te likovne radionice „Laubice“ za najmlađe.

>>Neočekivani oblici osvajaju interijere. Inspirirajte se njima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije