GROHE

Pronađite svoj kupaonski par iz snova

Grohe
Grohe
31.10.2014.
u 10:24

Jedinstveni online konfigurator GROHE BestMatch™ pomaže vam da pronađete savršenu kombinaciju umivaonika i slavine

Kada krenete u potragu za umivaonikom i slavinom za vašu kupaonicu, često vam se čini da je pred vama beskrajan izbor. No, pitanje je koju slavinu odabrati uz koji umivaonik? Zatim koja visina izljeva i koji doseg najbolje pristaje određenom umivaoniku? Odgovore na ta, ali i mnoga druga pitanja donosi nova aplikacija GROHE BestMatch™. Uz ovaj jedinstveni online konfigurator, za samo nekoliko klikova doći ćete do optimalne kombinacije umivaonika i slavine. Osigurati cjelokupan atraktivni izgled, maksimalan komfor i savršen protok vode, nikada nije bilo jednostavnije.

Odobrili dizajneri

Uz GROHE BestMatch™ osmišljavaje vaše kupaonice postaje još zabavnije. Jednostavno na web stranici ili uz aplikaciju pregledajte najbolje kombinacije, spremite vaše osobne favorite te ih objavite na Pinterestu ili Facebooku i prokomentirajte s prijateljima. GROHE BestMatch™ nije temeljen na jednostavnoj formuli za izračun dužine izljeva, dubine umivaonika te kuta pada vode. Kako bi ovaj online alat učinio dostupnim za svoje kupce, GROHE je instalirao svoje najpopularnije linije slavina na postojeće umivaonike šest proizvođača te ih podvrgnuo opsežnim testiranjima. Testovi su osmišljeni kako bi se odredila količina prskanja kada je slavina otvorena te tijekom pranja ruku, količina prostora između izljeva i umivaonika, kao i vizualna usklađenost kombinacije. Paul Flowers, glavni GROHE-ov dizajner, osobno je ispitao sve kombinacije prije testiranja te je spojio slavine i umivaonike na temelju njihovih zajedničkih dizajnerskih karakteristika. Sve nesavršene kombinacije odmah eliminirane su iz postupka. Više od 1.500 kombinacija već je testirano u GROHE-ovom laboratoriju, a mnoge nove tek slijede.

Za samo nekoliko klikova do para iz snova za vašu kupaonicu 

GROHE BestMatch™ funkcionira ovako: korisnik bira slavinu ili umivaonik. Filteri kao što su stil, dizajn, instalacija, postepeno sužavaju pretragu. Proizvodi se kreću od standardnih umivaonika do ugradbenih te umivaonika smještenih ispod pulta, te do umivaonika postavljenih na pult te od slavina različitih visina do samostojećih miješalica i slavina montiranih na zid. Jednostavna navigacija, brojne opcije pomoći pri odlučivanju te različita objašnjenja omogućuju brzu orijentaciju. Rezultati pretrage mogu se još suziti ako se dodaju podaci o rasponu cijena, brendu, proizvodnoj liniji, dizajnu i stilu proizvoda pa će se tako prikazivati samo najbolje varijante. Rezultat: savršena udobnost pri korištenju i sjajan izgled, bez dosadnog prskanja vode. Zahvaljujući realističnom prikazu proizvoda, svatko ima mogućnost razmotriti moguće kombinacije bez pretjerane maštovitosti ili sposobnosi trodimenzionalnog zamišljanja. Tako se mogu istražiti čak i kombinacije koje nisu dostupne u lokalnim showroom-ovima. To omogućuje korisnicima da pronađu savršeno rješenje za svoju kupaonicu. Sve one privilegije koje već dugo postoje u raznim sferama svakodnevnog života, kao što su moda, životni stil, prehrana, elektronika ili automobili, sada postaju stvarnost i u kupaonskoj industriji, zahvaljujući GROHE-u. Jednostavan konfigurator  koji nudi pravu dodanu vrijednost za dizajn kupaonica. Uz GROHE BestMatch™ prskanje vode i ne posebno uspjele kombinacije slavine i umivaonika postaju stvar prošlosti – GROHE će pronaći par iz snova za svaku kupaonicu.

Ukratko o prednostima GROHE BestMatch™ sustava

Funkcije:
- Vodstvo kroz kompleksne proizvodne programe
- Mogućnost isprobavanja kombinacija putem online konfiguratora na brz i jasan način
-  Pomoć pri odlučivanju omogućava jednostavnu koordinaciju 
- Prikazuju se samo kombinacije umivaonika i slavina koje su vizualno i funkcionalno testirane

Rezultati:
- Nema prskanja vode kada je slavina otvorena 
- Pranje ruku bez rizika od prskanja vode
- Ugodno korištenje umivaonika zahvaljujući dovoljnom prostoru između slavine i umivaonika
- Atraktivno koordiniran kupaonski dizajn zahvaljujući profesionalno osmišljenim i odobrenim kombinacijama 

Za više informacija posjetite: www.grohe.com/bestmatch

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije