Kulinarska radionica

Poznata chefica pokazala svoja umijeća spravljanja ribljih delicija

kuharska radionica miele
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
10.05.2016.
u 08:45

Vrhunska kuharica Priska Thuring uživala je u lakoći pripreme hrane na Mieleovim uređajima

Kada jelo radi jako poznati chef, raj za nepce je zagarantiran, a kada usto taj chef koristi ponajbolje uređaje za pripremu hrane, to iskustvo mora biti savršeno.

Upravo to priredili su Miele i kuharica poznatog zagrebačkog restorana Dubravkin put, Priska Thuring, za sretnike koji su htjeli uz vrhunskog stručnjaka i opremu unaprijediti svoje kulinarsko znanje. “Baza” radionice bila je riba, brancin i orada, a iskusna chefica pokazala je kako ih se i kod kuće može pripremiti onako kako to rade profesionalci.

- Iako mi u restoranskim kuhinjama imamo čitav niz uređaja s različitim namjenama za pripremu hrane, Mieleovi uređaji nude isto to, samo za kućnu upotrebu. Meni bi ih možda bilo čak i malo teško koristiti jer od toliko sjajnih opcija koje imaju ne znam koju bih rađe koristila - u šali je rekla Priska. Dodala je kako su Mieleove pećnice, “obična” i parna, ono što treba svakoj kuhinji te istaknula oduševljenje opcijama kao što je vakumiranje namirnica.

- Ovi uređaji nude toliko mogućnosti, a opet su tako jednostavni za korištenje. S njima se zaista mogu spravljati vrhunska “restoranska” jela - zaključila je Priska.

Među ostalim, pripremila je file orade sa začinskim biljem i file orade zapečen s koricom od lješnjaka, maslaca i krušnih mrvica.

>>Kuhati je ljepše i zabavnije uz dobru ekipu, ali i kvalitetne uređaje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije