akcija

Odlične vijesti za sve one koji upravo sad opremaju dom

Enza Home
21.02.2022.
u 11:11

U Enza home-u u Family Mallu u Zagrebu sve do Uskrsa aktualna je aktivacija 1+1=3! Uz dva kupljena proizvoda, treći, najpovoljniji je na poklon

Proljeće smo što nije stiglo, a osim što ćemo zamijeniti odjeću na našim vješalicama nešto prozračnijim opcijama, idealno je vrijeme da unesemo dašak proljeća u naš dom.

Foto: Enza Home

Istražili smo što se sve nudi i na jednom mjestu smo pronašli ponešto za svačiji ukus, stil, ali i džep. Naime, u Enzi home u Family Mallu u Zagrebu sve do Uskrsa aktualna je aktivacija 1+1=3! Uz dva kupljena proizvoda, treći, najpovoljniji je na poklon. Ova aktivacija se odnosi na najljepše kolekcije iz ponude Enze home, a neke od njih mogu se pohvaliti prestižnim nagradama za najbolji dizajn. Tako da, ako ste planirali u kupnju za vaš dom, sada znate koja vam je prva postaja jer je ovo zaista prilika koju ne želimo propustiti - bilo da se radi o uređenju vašeg dnevnog boravka, spavaće sobe, blagovaone ili tek nekih detalja poput rasvjete, tepiha i ostalog tekstila.

Foto: Enza Home

Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat ruke u Enza Homeu, pritom čineći razliku.

Foto: Enza Home

Proizvodi Enza Home imaju snagu višegodišnjeg iskustva Yataş grupe koja omogućuje ispunjenje svih očekivanja udobnosti i kvalitete, trajnosti i elegancije, pristupačnosti i dobrog dizajna.

Foto: Enza Home

I zaista, riječ je o proizvodima od kojih zastaje dah, kombinirajući kvalitetu s estetikom iza kojih stoji renomirani tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu. Osim dizajnom i kvalitetom, Enza home se izdvaja i cijenom, pa napominju kako luksuz nikad nije bio dostupniji.

Foto: Enza Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije