Za dizajnholičare

Predstavljen novi IKEA katalog, stiže na adrese 650 tisuća kućanstva

ikea
Foto: Promo fotografije
1/3
18.08.2015.
u 12:27

Katalozi će biti distribuirani do 6. rujna, a u njima je predstavljeno oko 2000 proizvoda

Švedska robna kuća IKEA predstavila je svoj katalog za 2016. godinu. Katalog će, kao i prošle godine, biti dostavljen kućanstvima u Zagrebu i okolici te na području Osijeka, Slavonskog Broda, Čakovca, Bjelovara, Koprivnice i Rijeke. Digitalna verzija ovogodišnjeg IKEA kataloga, koji slavi uživanje u svakodnevnim aktivnostima u kuhinji i oko nje, bit će dostupna na internetskoj stranici IKEA.hr i mobilnoj aplikaciji od utorka 18. kolovoza, a u robnoj kući od 1. rujna.

IKEA katalog 2016. fokusira se na kuhinju koja je nekad bila namijenjena isključivo pripremi hrane, a danas se u njoj družimo i zabavljamo s obitelji i prijateljima, pomažemo djeci pisati domaću zadaću, bavimo se hobijima i slavimo posebne trenutke u našim životima. Novi IKEA katalog sadrži mnoštvo novih proizvoda, inspirativnih ideja i funkcionalnih rješenja za uređenje svih prostorija u domu, ali i pokazuje kako male stvari u našem domu mogu učiniti veliku razliku u svakodnevnom životu.

Foto: Promo fotografije

Predstavljanje Ikea kataloga - večera zatvorenih očiju

Na 328 stranica, ovogodišnji IKEA katalog čitateljima nudi oko 2000 proizvoda i rješenja za uređenje doma. Uz hrvatski, IKEA katalog tiska se još na 33 svjetska jezika i distribuira u 49 zemalja. Cijeli proizvodni lanac IKEA kataloga nosi FSC certifikat što znači da se od šume do tiska može pratiti sljedivost i garancija je odgovornog upravljanja šumama.

Foto: Promo fotografije

Predstavnici Ikee Jelena Granić, Igor Štefanac, Georg Platzer na predstavljanju novog kataloga u zagrebačkoj trgovini

Od 17. kolovoza posjetitelji robne kuće IKEA Zagreb imaju više vremena za opušteno uživanje u kupovini s obzirom da je radno vrijeme od ponedjeljka do subote produženo za jedan sat, tako da posjetitelji robnu kuću mogu posjetiti od 10.00h do 21.00h (radno vrijeme nedjeljom je nepromijenjeno: 10.00h -18.00h).

>>Tražite poseban tepih za svoga četvoronožnog ljubimca?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije