Preslatko

Nova slatka meka, od sada u totalno originalnom interijeru

21.05.2018.
u 11:34

U genijalnom prostoru u Vrbanima prvi je put predstavljeno novo vizualno rebrendiranje slastičarnica Torterie Macaron

Pastelne boje i mramorni stolovi u kombinaciji s crnim metalom i famoznom rasvjetom u obliku kotača samo su dio novog koncepta slastičarnice Torterie Macaron koja je otvorena u naselju na Vrbanima, na velikoj terasi Point Shopping centra.

Inspiracija za uređenje bila je tradicionalna francuska slastičarnica tzv. pâtisserie, koja spaja klasične elemente s pastelnim bojama interijera. U ovom je prostoru prvi put predstavljeno novo vizualno rebrendiranje slastičarnica Torterie Macaron.

– Kao vintage element zadržali smo parket slagan u riblju kost, mramorne stolove te štukature po zidovima s rustikalnim ogledalima, dok smo tradicionalne materijale poput drva zamijenili modernim crnim metalom. Izabrali smo tamnije boje zidova i stropova kako bi neodoljive šarene slastice došle što više do izražaja. Jedino je ružičasti zid s pripadajućom klupom nastao kao odgovor na sam prostor. Tamni i uvučeni dio tako je dodatno naglašen, čime smo manu pretvorili u vrlinu, a gosti su dobili intiman prostor za uživanje u francuskim slasticama – kaže Boška Bahtijarević iz studija Arhitektri, koja je uredila i ostale prostore slastičarnica Torterie Macaron.

– Namještaj je većinom rađen po mjeri, metalne police, šank, stolovi i obje sofe rađeni su prema našim nacrtima. Poseban je detalj ovog interijera i rasvjeta u obliku kotača zlatne boje jer dominira ulaznim središnjim dijelom – naglašava arhitektica.

– Cvijeće je birano u bojama samih macarona, tako da je lajtmotiv radost koja te obuzme samim ulaskom i pogledom na to šarenilo okusa i mirisa – naglašavaju iz studija Arhitektri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije