Domovi slavnih

Najluksuzniji stan u New Yorku kupio je Jon Bon Jovi

Foto: thegreenwichlane.com
1/7
28.09.2017.
u 13:18

Poznati rocker Jon Bon Jovi i njegova supruga Dorothea Hurley nedavno su kupili stan u Greenwich Village u New Yorku koji su platili vrtoglavih 18,9 milijuna dolara

Stan na posljednjem katu skupe zgrade, u sjajnom kvartu, s divnim pogledom i brojnim luksuznim detaljima ono je u čemu se svjetske zvijezde natječu kada kupuju dom. Poznati rocker Jon Bon Jovi i njegova supruga Dorothea Hurley nedavno su kupili stan u Greenwich Village u New Yorku koji su platili vrtoglavih 18,9 milijuna dolara.

Foto: thegreenwichlane.com

Ovaj četverosobni stan pravo je oličenje luksuza, jer osim što ima predivan pogled, u svakoj su sobi prozori od poda do stropa. Privatno dizalo vlasnike i njihove goste vozi iz garaže ravno u stan. Imaju svoj bazen, kino dvoranu za dvadesetak ljudi, kupaonicu koja je u potpunosti obučenja u skupocjeni talijanski mramor.

Foto: thegreenwichlane.com

Kuhinja je pak opremljena najmodernijim i najskupljim uređajima, a posebnost stana je igraonica u kojoj dominira instalacija od knjiga!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije