Pristupačno i efektno

Mali trikovi za uskrsni ugođaj na stolu

uskrs
Foto: Promo fotografije
1/7
20.04.2014.
u 00:00

Proljetne boje, motivi i prirodni materijali – u trenu ukrasite uskrsni stol bez prevelikog troška

Inspiracija i misao vodilja za uređenje uskrsnog stola može vam biti – pogled kroz prozor. Zeleno, razigrano i šareno glavna su pravila za dekoriranje uskrsne blagovaonice.

Cvjetni uzorci na stolnjaku, tradicionalno i kičasto uskrsno drvce, pokoji zeko i pisanica uobičajen je dio proljetnog blagdanskog dekora i bez dvojbi se možete odlučiti na tu, “romantičnu” varijantu.

Foto: Promo fotografije

Čokoladni zec, Konzum, 12.99 kn

Drvce je bitno

U modernijoj opciji dominirat će bijela, i to komadima posuđa i popratnim komadima, a koji će zahtijevati samo jedan, ali “življi” aranžman.

Foto: Promo fotografije

Ukrasni tanjur, Zara Home, 49 kn

U tom slučaju, uskrsno drvce može biti većih dimenzija i možete ga smjestiti na središte stola, primjerice, u veliku staklenu posudu i ispuniti ju ukrasnim grančicama i perlicama te kamenjem zbog stabilnosti.

Uostalom, to drvce može poslužiti i danima nakon uskrsnog tjedna kao lijepa proljetna dekoracija na komodi, stoliću u dnevnom boravku, prozoru...

Foto: Promo fotografije

Ukrasne čaše, Emmezeta, 6 komada 40 kn

U svakom slučaju, nikakvih se pravila ne treba nužno držati pri uređenju blagdanskog stola. Naše trgovine nude bezbroj neobičnih uskrsnih dekora, simpatičnih svijećnjaka, setova za jelo, ukrasnih figurica kojih ne treba biti previše da bi se postigao željeni blagdansko-proljetni ugođaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije