Home Sweet Home

Osvježite dom detaljima koji će izraziti vašu osobnost i stil

home sweet home
Foto: Promo
1/8
18.05.2016.
u 18:04

Izbor svibanjskih noviteta poznate marke Koziol koje možete pronaći u Home Sweet Home-u olakšat će vam potragu za detaljima koji će vaš dom učiniti još ljepšim, funkcionalnijim i ugodnijim za život.

Svibanjski noviteti nude dekorativne artikle za uređenje kuhinje; KASIMIR ribež za sir u raznim bojama, MIAOU kutije za odlaganje hrane kso i držače kuhinjskog papira, SNAP preklopive daske za rezanje, PARK IT stalak za spužvice, SUSI pomagalo za rezanje torti te PEDRO cjeđač za limun.

Koziol svibanjski noviteti za uređenje kupaonice razveselit će sa SURF višenamjenskim visećim posudama u dvije različite veličine i cijelim nizom boja,te SENSE linijom proizvoda za kupaonu.

Foto: Promo

Obožavatelje praktičnih kućanskih pomagala suvremenog dizajna posebno će razveseliti BOTTHICELLI višenamjenske posude koje će se savršeno uklopiti u svaki kutak vašeg doma ili pak vrta. Stižu, također, u cijeloj paleti različitih boja pa svoj dom možete osvježiti i vašom omiljenom bojom.

Ljubitelji kućnih ljubimaca posebno će se razveseliti jer su stigli i noviteti za njihove čupave članove obitelji - MIAOU zdjelice za mačju hranu.

Bilo da uređujete, preuređujete ili novim detaljima samo osvježavate svoj životni ili radni prostor, Home Sweet Home Vas poziva na promišljanje stilova i koncepata koji pružaju osjećaj doma, udobnosti i ispunjenosti.

Foto: Promo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije