KUHARSKI DVOBOJ

Kuhati je ljepše i zabavnije uz dobru ekipu, ali i kvalitetne uređaje

dvoboj kuharski miele
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/6
29.02.2016.
u 10:30

Drugi kuharski dvoboj u Mieleovoj kuhinji prošao je u znaku hrane koja se najčešće može vidjeti u kadrovima američkih filmova, a usto je jednostavna za pripremu

Mieleova moderna kuhinja, opremljena uređajima s najnovijim sofisticiranim tehnologijama pripreme i očuvanja hrane i pića postala je po drugi puta poprište zanimljivog kuharskog dvoboja.

Ovaj puta ekipu Soundseta činili su voditelji Željka Veverec i Ante Vlašić te slušateljica Maja Knepr Šegina, a Mieleov tim su činili Ana Turkalj, Josipa Granić i chef Saša Polojac, koji se trudio pokojim savjetom pomoći i 'protivnicima'. Moderator nadmetanja u kuhanju bio je radijski voditelj Frane Domitrović.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Na zadanu temu hrane koja se često pojavljuje na američkim filmovima, ekipa Mielea je kreirala meni složen od lososa s povrćem kuhanih u parnoj pećnici te kremom sa šumskim voćem, dok je ekipa iz etera skuhala mesne okruglice u umaku od rajčice sa špagetima te za desert čokoladnu tortu. Drugi meni žiri je ocijenio boljim te je članicu pobjedničkog tima, Maju Knepr Šeginu Miele nagradio usisavačem. Maja je ušla u dvoboj putem natječaja Soundset radija.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Meni ekipe Soundset radija bio je bolji, a članica njihove ekipe Maja Knepr Šegina (lijevo) nagrađena je usisavačem

- Poslala sam fotografije svojih jela i prošla, što mi je jako drago jer volim kuhati. A još draža mi je ova druga nagrada u obliku usisavača jer sam već duže vremena planirala nabaviti novi. Tako da je ovaj došao u prave ruke – kaže Maja.

>>Uz vrhunske uređaje i amateri mogu do pobjede u kuhanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije