Dan D

Krajem svibnja dolazi novo izdanje velikog festivala dizajna

dan d
Pixsell
26.04.2014.
u 00:00

Ovogodišnje izdanje Dana D peto je izdanje izložbeno-edukacijskog projekta orijentiranog na dizajnersku praksu, koji se od jednodnevnog događanja pretvorio u višednevnu manifestaciju.

Stara vojna bolnica u Vlaškoj, ista lokacija na kojoj se odvijao Muzej ulične umjetnosti, za vikend na samom kraju svibnja bit će rezervirana za impresivnu listu događanja, izložbi, predavanja, radionica i popratnog programa Dana D 2014.

Fokus izložbenog dijela festivala ponovno je na D-izložbi, izlagačkom konceptu koji cilja predstaviti recentnu produkciju domaćih i regionalnih autora mlađih od 35 godina.

Kao i lani, ovogodišnji Dan D ima svoju temu, koja će nastojati biti odrednica izložbenog te predavačkog i edukacijskog segmenta festivala - ove godine ona je sažeta u riječi “Borderline”, to jest “Dizajn na rubu” kojom se želi pokazati čime se sve danas (osim dizajnom) dizajneri moraju baviti.

Ne propustite Dan D od 30. svibnja do 1. lipnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije