SURADNJA

Dizajnerske linije slavnog Toma Dixona i branda HAY za IKEU

tom dixon ikea
Foto: Promo
1/4
28.06.2016.
u 15:11

Tri poznata imena započela su suradnju koja će svoje konačne rezultate pokazati 2017. kada će se proizvodi poznatog dizajnera naći na policama Ikee

Za novu viziju namještaja i modernog dizajna, IKEA je u novim kolekcijama, koje će se u prodaji naći 2017. godine, zajednički jezik pronašla s danskim dizajnerskim brendom HAY te dizajnerom Tomom Dixonom.

Ova kreativna suradnja koja će obradovati ljubitelje dizajna diljem sviejta najavljena je tijekom nedavno održanog prvog IKEA-inog Dana demokratskog dizajna u švedskom gradiću Älmhultu, gdje se nalazi sjedište ovog poznatog i branda.

Foto: Promo

Cilj ovih suradnji je “riješiti” specifične probleme modernog i urbanog uređenja interijera, unaprijediti ga, unijeti nešto posve novo te pomoći kreirati prostore s jasnim i praktičnim te modernim elementima, kažu u IKEA-i.

Kolekcija Toma Dixona u IKEA trgovine dolazi u kolovozu 2017. godine, dok se HAY linija očekuje u jesen iste godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije