NOVI BROJ LIVINGA

Darujemo čitateljima modernu kožnu sofu vrijednu 15.060 kuna

naslovnica Living 16
Foto: VL
1/7
01.07.2016.
u 10:36

Danas na svim kioscima, uz Večernji list, potražite novi broj magazina Living u kojem vam donosimo više od 300 ideja za uređenje doma, vodimo vas u raskošne domaće interijere, imamo recepte za najfinije ljetne salate...

Novi, 16. broj Livinga, raskošnog magazina za umijeće življenja potražite danas na svim kioscima uz Večernji list za samo 7 kuna. Novi broj Livinga pravi je ljetni, pomalo hedonistički orijentiran. Kroz svaku temu nastojali smo unijeti dašak ljeta i potaknuti čitatelje na promjene u svom stilu života – od odabira novih komada namještaja i detalja u interijeru ili na terasi, preuređenja i održavanja doma pa sve do praktičnih vrtlarskih i gastro savjeta i inspiracija.

Kao malo ohrabrenje na promjene vašeg životnog prostora, za koje je ljeto idealno godišnje doba zbog lijepog sunčanog vremena, ali i više slobodnih dana, pripremili smo u novom broju Livinga i nagradnu igru koja će vas zasigurno razveseliti.

Foto: Promo

Dar koji nudimo čitateljima, City trosjed u profinjenoj koži vrijednosti 15.060 kuna bit će pravo osvježenje u vašem dnevnom boravku, a ako imate mjesta, i u sobi vašeg tinejdžera ili radnom kutku. Ovo je pravi način da dođete do kvalitetnog komada namještaja koji je ustvari centralno i omiljeno mjesto svakog doma, oko kojeg se okuplja cijela obitelja.

Sudjelovati u nagradnoj igri mogu svi oni koji na kioscima od sutra, 2. srpnja kupe novi broj Livinga te ispune, izrežu i pošalju nagradni kupon na navedenu adresu. Druga, 'utješna' nagrada tromjesečna pretplata na VL subotnje magazine, a dobit će je tri naša čitatelja.

Foto: VLm

Osim ove vrijedne nagradne igre, 16. broj Livinga donosi preko 300 inspiracija za uređenje doma, a tu su u dva prekrasna domaća interijera na našoj obali – moderna nova vila arhitekta Tomislava Rukavine u Posedarju te obnovljena kamena ljepotica ublizu Oprtlja u Istri, i svega 20-ak minuta vožnje udaljena od mora.

U našoj temi broja ovaj puta smo vam pripremili sve o ljetnoj generalki doma budući da je ovo doba idealno za osvježavanje doma, popravke i adaptacije te nabavku klima-uređaja i novog namještaja. U posebnoj temi možete saznati i kako povoljno napraviti makeover vaše stare kupaonice.

Foto: VLm

Na gastro stranicama nadahnite se našim prijedlozima za najbolja ljetna jela – salate i učite od najbolji chefova zanimljive recepture. Ovoga puta to je mladi Nikola Bilandjžija, chef bistroa Pod zidom u centru Zagreba, koji je pokazao kako salate, ako upotrijebimo maštu i bogatstvo namirnica mogu biti glavno jelo.

Kako je ljeto stvoreno i za uživanje i opuštanje, nudimo vam novu dimenziju hedonizma našim editorijalom snimanim u Splitu. Njime smo željeli pokazati kako je ljeto idealno doba i da se posvetite sebi i učinite svoj okoliš - u ovom slučaju terasu, bazen, mjesto za sunčanje, ili druženja lijepim i privlačnim mjestom koje će vas odražavati u potpunosti,

Foto: VLm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije