Za ljepši Božić

Čestitajte Božić na najljepši način!

promo
Promo
28.11.2016.
u 16:09

Novi domaći kreativni projekt Think Ink koji je nedavno javnosti predstavio liniju originalnih čestitki za sve prigode, otkrio je što nam je pripremio za najljepše doba godine koje je pred nama.

Limitirana božićna linija Think Ink čestitki uključuje četiri vizuala obilježena motivima koji blagdanske dane čine još dražima – od siluete Djeda Mraza na mjesečini, snježnih pahuljica, borova u svim oblicima i veličinama, preko božićnih lampica, šalice s neizostavnim kuhanim vinom i kičastog božićnog pulovera.

Foto: Promo

Vizuali dolaze u kombinaciji s jednostavnim porukama na hrvatskom i engleskom jeziku, a linija je zamišljena kao set u kojem ćete pronaći idealnu čestitku za svakog člana obitelji, prijatelja, bilo kod kuće ili u inozemstvu te sve drage ljude koje ovih blagdana želite razveseliti i uputiti im pokoju toplu riječ uz maleni znak pažnje u obliku božićne Think Ink čestitke i gestu kojom ćete im pokazati da mislite na njih.

Foto: Promo

Foto: Promo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije