USPJEH BRANDA HANS GROHE

Axorova kolekcija Universal Accessories dobila prestižnu nagradu

hans grohe nagrada axor
Foto: Promo fotografija
1/5
06.04.2016.
u 14:24

U Frankfurtu na Majni proglašeni dobitnici nagrade German Design Award 2016., među kojima je i Axor sustav za kuhinje i kupaonice

Hans Groheovoj marki Axor u Frankfurtu dodijeljeno je priznanje German Design Award 2016. u kategoriji Kupaonice & Wellness. Nagrada je dodijeljena za kolekciju Axor Universal Accessories, sveobuhvatan sustav dodataka koji je razvijen u suradnji s našim dugogodišnjim dizajnerskim partnerom Antoniom Citteriom.

Međunarodna skupina stručnjaka ocjenjivala je 3400 nominiranih proizvoda. Njihov je zadatak bio da otkriju, predstave i prepoznaju jedinstvene dizajnerske trendove. Petnaest najboljih dizajnerskih proizvoda u svakoj kategoriji proglašeno je pobjednicima. U svojoj je izjavi žiri pohvalio Axorov asortiman dodataka koji se sastoji od 12 proizvoda kao "elegantan, harmoničan sustav koji se odlikuje ljepotom i brigom za detalje – modularan, funkcionalan i univerzalan".

Foto: Promo fotografija

– Veliko nam je zadovoljstvo što nam je drugi put zaredom dodijeljeno priznanje German Design Award – kaže Silke Giessler, Axorova voditeljica brend marketinga dodavši kako je nagrada važno priznanje njihovim postignućima na polju dizajna proizvoda i potvrđuje strategiju fokusiranja Hans Grohea na formalnu kvalitetu i emotivnu privlačnost miješalica uz istovremenu težnju za postizanjem najviše moguće razine funkcionalnosti.

>>Jedinstveni asortiman jednostavnih termostata stigao na tržište

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije