KD Vatroslav Lisinki

Dani Orisa: užitak za ljubitelje arhitekture 17. i 18. listopada

oris
Foto: Promo fotografija
09.10.2015.
u 15:30

Ovogodišnji 15. Dani Orisa održat će se tradicionalno u KD Vatroslav Lisinki. Cijena ulaznica je 450, a za studente 250 kuna

Na 15. Danima Orisa, etabliranom i utjecajnom simpoziju arhitekata, očekuje se vrlo zanimljivi gosti pa ljubitelji arhitekture mogu očekivati zanimljive susrete, radove i predavanja Smiljana Radića iz Čilea, Lacaton & Vassal iz Francuske, Ive Letilović i Igora Pedišića iz Hrvatske, SPEECH – Sergej Tchoban iz Rusije, Janeza Koželja i Tadeja Glažara iz Slovenije, Španjolaca Barozzi / Veiga i Jose Maria Sanchez Garcia i Japanca Terunobu Fujimorija.

Dani Orisa, u organizaciji Oris Kuće arhitekture, nastali su nakon početnih uspjeha časopisa Oris koji kontinuirano izlazi već šesnaestu godinu kao dvomjesečnik. Organizira se od 2001. godine kao dvodnevno događanje s predavanjima istaknutih stranih i lokalnih arhitekata. Izbor predavača i njihov odaziv rezultat je međunarodnog ugleda časopisa te mreže suradnika i autora koju je Oris tijekom godina izgradio.

>>Stone House Davora Matekovića nagrađena na salonu arhitekture

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije