potraga za domom

Kupnja stana u Zagrebu: Našli smo pet baš dobrih ispod 200 tisuća eura

Njuškalo.hr
24.04.2024.
u 06:00

Kupiti stan u metropoli koji će vam odgovarati cijenom, lokacijom i kvadraturom prilično je teško. No, zato smo tu mi. Našli smo pet stanova, različite kvadrature i u različitim dijelovima grada, ali za sve vrijedi da su, s obzirom na današnje cijene, stvarno dobra prilika

Prije desetak godina za kupnju stana u Zagrebu jedan od kriterija bila je cijena do maksimalno 150 tisuća eura. Danas se ta letvica podigla pa većina onih koji tragaju za stanom koji će im biti budući dom u tražilicu stavljaju cijenu do 200.000 eura. Razlog tome je, dakaka, veliki rast cijena kvadarta u metropoli. Mi smo, kako bismo vam olakašali tu potragu, na njuškalu pronašli najatraktivnije nekretnine koje odgovaraju baš tom zadanom kriteriju.

Jankomir - Samoborska cesta, 66,34 kvadrata, 200.000 eura

Foto: Njuškalo.hr


Trosoban stan na drugom katu stambene zgrade sagrađene 2009. godine. Zgrada ima tri kata, nema dizalo. Stan je uvučen od Samoborske ceste i ul. Velimira Škorpika cca 100 metara tako da je buka prometnica zanemariva. 2020. godine ugrađena je nova kada, bajcan parket, obojani štokovi u bijelo, postavljeni komarnici, ugrađena nova kuhinja s novim aparatima. U cijeni stana na poklon budućem kupcu ostaje kuhinja s aparatima i ugradbeni ormari u hodniku i spavaćoj sobi. Za ostali namještaj moguć je dogovor. Stan je površine 66,34m2 + parkiralište površine 12m2. Sva brojila su odvojena za svaki stan u zgradi. Parkiralište je osigurano rampom.Na okućnici zgrade uređeno je dječje igralište, roštilj i prostor za druženje stanara.

Siget, 80 kvadrata, 199.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan na 1. katu ( visina 2. kata) u Sigetu, stambena površina je 75.88 plus 5 m2 lođe s otvorenim pogledom. Stan se nalazi u urednoj i betonskoj zgradi iz osamdesetih godina, orijentiran na zapad, na mirnu stranu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka s lođom, kuhinje, blagovaonice, dvije spavaće sobe, kupaonice i toaleta. Prostori su svijetli i prostrani, a postoji mogućnost vrlo jednostavne prenamjene u treću spavaću sobu. Stanu je potrebna kozmetička adaptacija. Zgrada ima uredan haustor i stubište te je opremljena s dva lifta, što olakšava pristup stanu. Lokacija je povoljna jer se nalazi u blizini tramvaja, velesajma, škola, vrtića i ostalih potrebnih sadržaja. Stan je idealan za obitelj.

Centar, 43,71 kvadrata, 167.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Uređeni stan u novijoj zgradi u širem središtu grada, Međimurska ulica (blizina Ilice, Zapadnog kolodvora i Trga Franje Tuđmana). Sastoji se od: kuhinje sa blagovaonicom, velike sobe, hodnika, ostave, kupaonice. Stanu pripada ostava u podrumu zgrada.
Postoji uređeni parking za stanare sa označenim i iscrtanim mjestima koji se inače nalazi pod rampom (nije u vlasništvu ali je moguće korištenje za stanare ovisno o raspoloživosti mjesta). Stan je uređen, nova protuprovalna vrata, klima uređaj, nova pvc stolarija, nova kupaonica, pločice u kuhinji. Grijanje na toplanu.  Stan je jako ugodan i pun dnevne svjetlosti. Zgrada je novijeg datuma te nije bilo nikakvih oštećenja u potresu. Zgrada ima lift. Vrlo jednostavna preinaka u dvosobni stan s odvojenom spavaćom sobom.

Vinogradska, 76 kvadrata, 189.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan se nalazi na 1. katu i djelomično je adaptiran 2021 godine, nova protuprovalna vrata, nove instalacije plina i novi kondenzacijski bojler. Vinogradska ulica, neposredna blizina Trga Dr. Franje Tuđmana, Vinogradske bolnice, javnog prijevoza i svih bitnih sadržaja. Sastoji se od prostranog ulaznog prostora, kuhinje, blagavaonice s izlazom na balkon, kupaonice, toaleta, 2 sobe orijentirane na Vinogradsku i još jednog balkona (pogled na Vinogradsku). Pripadaju mu i 2 spremišta od kojeg je jedno na tavanu zgrade( 6m2), a drugo u podrumu. Energetski certifikat C. Stan je vrlo zanimljivog rasporeda i pruža puno mogućnosti za uređenje. Visina stropa 2,85 cm.

Dubrava, 64 kvadrata, 152.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se opremljeni stan s terasom u manjoj etažiranoj zgradi u Ulici Trutina. Sastoji se od dnevnog boravka, blagovaonice povezane s kuhinjom i s izlazom na terasu, 2 spavaće sobe, kupaonice. Površina stana je 60 m2 i ima 14 m2 terase, ukupno 63,5 m2. Stan nema vlastito parkirno mjesto. Parkiranje na javnom parkingu oko zgrade. Stan se prodaje opremljen. Kuhinja s aparatima, spavaća i dnevna soba ostaju u cijeni stana (sve kako je vidljivo na slikama).
 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
08:26 24.04.2024.

Ja sam prije 10 godina kupio stan bez lifta 3. kat 60m za urediti kod Kvatrica za 68 000. Jos 8000 sam potrosio za uredjenje jer je zadnje bilo 1970. Iz ove perspektive to je bio stvarno zadnji moment prije nego su cijene pocele rasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije