KOŠTAO 30 000 Kn

Zimski vrt u Zaprešiću: "To je naš produženi dnevni boravak"

10.11.2014., Zapresic - Zimski vrt obitelji Vukovinski. Photo:
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/5
24.11.2014.
u 08:30

Obitelj Šintić "ukrala" je dio vrta i osmislila prostor u kojem uživa cijele godine

Nakon što su prije godinu dana Božica i Krešimir Šintić svoju terasu iza kuće pretvorili u zimski vrt, u kanadskom naselju u Zaprešiću niknulo je nekoliko ostakljenih vrtova. Prostran zimski vrt od 30m2 očito je bio inspirativan za susjede unatoč tome što je posrijedi velika investicija.

Šintićevi su za njega izdvojili oko 30 tisuća kuna. Mogli su proći i jeftinije, no željeli su da vrt bude od kvalitetnih materijala koji će dugo trajati i pružati dobru izolaciju. No, ni jednog trenutka, kako su nam otkrili, ne kaju se zbog svoga poteza.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

– Svaki put kada pogledam na njega, presretna sam što smo sagradili zimski vrt – lijep je, ali i vrlo koristan. Ovako smo produžili svoj dnevni boravak iz kojega se izlazi u vrt, a dobili smo i zimsko spremište za cvijeće. Prije smo ih tijekom zime držali u garaži, a ovo je puno bolje rješenje. Ma pravi mali raj – kaže Božica.

Zimski vrt postalo je novo mjesto za blagovanje i druženje s prijateljima te ispijanje jutarnje kavice. Jedino za čime Šintićevi žale jest što tijekom gradnje nisu uveli podno grijanje jer bi tada mogli u njemu boraviti i kada se temperatura spusti ispod nule. Zato uskoro planiraju nabavu malenog kamina i nadaju se da će se to dogoditi prije božićnih blagdana kako bi sa svojim kćerima i njihovim obiteljima proveli Badnjak s pogledom na svoj omiljeni kutak pun topline.

>>Švedski dizajn: mini staklenik idealan za male stanove

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije