Novi alat

Travnjak pokosite, a nakon toga svakako ga i prozračite

Travnjak pokosite, a nakon toga svakako ga i prozračite
Dom i vrt
26.09.2013.
u 09:23

Jesen donosi još dosta posla na okućnicama, u cvjetnjaku i voćnjaku, a alat pronađite i na akciji Stihla i Vikinga

Ako ste od onih koji vole uredan travnjak pa ga zato i redovito kosite, zasigurno znate da je travnjaku osim košnje potrebno i prozračivanje. Tako ćete ukloniti ostatke trave koji mogu spriječiti izmjenu zraka, hranjiva i vode te u konačnici dovesti i do propadanja korijena trave i lošijeg izgleda travnjaka na proljeće.

Kako biste što lakše njegovali svoj travnjak, u Vikingovu asortimanu proizvoda pronaći ćete i prozračivače travnjaka, a možete odabrati benzinske ili električne. Oblik i princip rada sličan je kosilicama, a dubinu rada možete podesiti ovisno o količini ostataka nakon košnje.

Nož možete uključiti jednostavnim potezom upravljačke ručice koja se nalazi na samom upravljaču. Pokošeni dijelovi trave završavaju u prihvatnoj košari koja može biti zapremine i do 50 litara.

Osim uređenja travnjaka, jesen donosi još poslova, ovisno o tome imate li cvjetnjak, povrtnjak ili voćnjak. Kako je za svaki posao potreban i odgovarajući alat, možete ga pronaći i na posebnoj akciji proizvoda Stihl „Za svaki zadatak – pravi alat" koja traje do 18. listopada. Uz povoljne cijene ona donosi i još neke pogodnosti. Kupnju pojedinih alata dodatno nagrađuju korisnim poklonima, a svaki kupac uz odabrani proizvod na dar dobiva i Stihlove ručne vrtne škare, neizbježan alat za precizno i kreativno orezivanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije