sos za biljke

Iskoristite vikend: Besplatna radionica za sve ljubitelje biljaka i zelenila u domu

biljke
Promo fotografija
21.10.2022.
u 06:00

Čekaju vas dvije radionice na kojima ćete naučiti kako se brinuti o sobnim i vanjskim biljkama tijekom hladnijih mjeseci uz praktične savjete o zalijevanju, prihrani i borbi protiv nametnika

Dani su sve kraći i svjetlosti je sve manje, a centralno grijanje smanjuje vlagu zraka. Uz sve to, ne zaboravimo na nametnike koji jedva čekaju gricnuti najukusnije biljke. Kako bi vam pomogla s tim izazovima IKEA, u suradnji sa zelenim kolektivom Dnevna doza biljaka, organizira dvije radionice na kojima će vas naučiti kako se brinuti o sobnim i vanjskim biljkama tijekom hladnijih mjeseci uz praktične savjete o zalijevanju, prihrani i borbi protiv nametnika.

Foto: Shutterstock

Radionice će se održati u subotu 22. listopada od 10 do 12 sati te u nedjelju 23. listopada u trajanju od dva sata s početkom u deset sati. Ulaz na radionice je besplatan, ali se za sudjelovanje potrebno prijaviti. Požurite, broj mjesta je ograničen!

Dnevna doza biljaka je, podsjetimo, projekt Leona Božića i Tomislava Štrkalja. Obojica su iz manjih mjesta i odrasli su okruženi prirodom, stoga im je bilo logično da stvore nov i zanimljiv zeleni kutak na hrvatskom na društvenim mrežama gdje nesebično dijele svoje znanje i interese.

Foto: pixabay

- Kroz Dnevnu dozu biljaka povezali smo vještine i znanja koja imamo i stvorili nešto što će nam biti hobi, izvor zabave i inspiracije. Odlučili smo biti ozbiljni i dosljedni u ovom projektu i svom pristupu njemu, a rekli smo si da će biti super ako iz ovoga proizađe nešto veće, a ako ne, i dalje imamo svoj hobi i zabavu. I tako, malo-pomalo, otvorili smo obrt, bavimo se ozelenjavanjem interijera za razne tvrtke, a nekima i održavamo biljke. Usto održavamo edukativne radionice, a dogode se tu i razne suradnje – kažu Leon i Tomislav.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije