produkt dizajn

Čaroban blagdanski cvjetni stolić djelo je domaće dizajnerice

12.12.2022.
u 11:24

LMA Greenery stolić trenutno dolazi u božićnoj varijanti, a odlična stvar kod ovog stolića je svakako činjenica da je riječ o multifunkcionalnom komadu

Nastavljanje obiteljske tradicije u današnje doba jako je rijedak pojam i zato nas jako veseli priča koju vam predstavljamo, o cvjećarnici Mia Arte, brendu koji je s posebnom pažnjom i ljubavlju stvaran godinama. Iza njega stoji Martina Kuhar, a svoju je dvadesetogodišnju ljubav prema cvijeću prenijela i na kćer Miu.

- Od malena sam radila s mamom i “motala” se oko cvijeća pa nije čudno da sam po struci mag.ing.agr. hortikulture, ukrasno bilje - objašnjava Mia Kuhar koja, osim što svakodnevno pomaže majci u kreiranju malih umjetničkih djela, buketa s potpisom, je našla vremena i za pokretanje brenda LMA Greenery.

- Radi se o “komadu namještaja” koji je zapravo spoj posude za biljke i pomoćnog stolića koji u svakom prostoru stvara malu zelenu oazu. Stolić dolazi zajedno s biljem, a biljke biram u dogovoru s klijentom, adekvatno za prostor u kojem će biti smješteno - ponosno objašnjava Mia dok nam pokazuje blagdansku, božićnu verziju stolića koji je moguće naručiti putem weba, a dostavljaju ga u cijelu Hrvatsku.

Inače, cvjećarnica se nalazi u Samoboru, ali punom parom radi i webshop kao sve popularniji oblik kupovine, posebno u vrijeme pandemije.

Za blagdane su pripremili prave male čarolije, od decentnih ukrasa za dom, preko velikih aranžmana i raskošnih dekoracija.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije