eko proizvod

Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite kamion energetske opeke

wienerberger opeka
Foto: Promo fotografije
1/2
27.05.2015.
u 11:15

Porotherm opeka je od iznimne čvrstoće i izolacijskih svojstava zahvaljujući glini, pjesku i piljevini od kojih je napravljena

S toplim proljetnim danima stiže i sezona gradnje, adaptacija objekata i ostalih građevinskih radova. Kako bi vas potaknula da ovu jesen dočekate u renoviranom, ugodnom domu, tvrtka Wienerberger će jednog sretnog dobitnika nagraditi punim kamionom energetski efikasne opeke Porotherm profi.

Porotherm opeka prirodan je i ekološki prihvatljiv proizvod, izrađen od gline, pijeska i piljevine. Iznimne čvrstoće i izolacijskih svojstava, Porotherm blokovi djeluju kao akumulatori ljetne topline koju otpuštaju zimi, dok u vrućim mjesecima zadržavaju svježinu. Na taj način Porotherm opeka postaje prirodan klimatizacijski uređaj.

Foto: Promo fotografije

Gradnja Porotherm opekom iznimno je brza i učinkovita zbog čega možete u vrlo kratkome roku uživati u novome domu. Potrebno je naglasiti kako Wienerberger dodatno omogućuje besplatnu tehničku podršku na gradilištu prilikom gradnje i besplatan izračun materijala.

Zaigrajte nagradnu igru i dočekajte spremni sezonu gradnje s Wienerbergerom. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, posjetite web stranicu wienerberger.hr ili Facebook stranicu Wienerberger Hrvatska i odgovorite na pitanje: koje vezivo se upotrebljava za gradnju s Porotherm Profi opekom?

Nagradna igra traje do 26. lipnja 2015. godine, a pobjednik će biti proglašen 29. lipnja 2015. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije