LUKSUZNI MAGAZIN

U subotu požurite po novi Living i osvojite dječju sobu

najava living 15
Foto: Living
1/7
31.05.2016.
u 11:33

U novom broju magazina za umijeće življenja ne propustite kupon za veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti dječju Meblo Trade sobu i ostale vrijedne nagrade

Ova subota, 4. lipnja, rezervirana je za uživanje u novom broju luksuznog magazina za umijeće življenja Living koji, samo uz Večernji list, stoji 5 kuna! Svi čitatelji imaju priliku sudjelovati i u novoj nagradnoj igri koja, kao i uvijek, nudi atraktivan i vrijedan dar.

Stoga ne propustite u novom Livingu kupon za veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti dječju sobu Meblo Trade i ostale vrijedne nagrade.

Usto, u lipanjskom broju svima vama, zaljubljenicima u interijere, domaći dizajn, vrtlarenje i eksperimente u kuhinji, pripremili smo putovanje na sto stranica na kojem ćete pronaći brojne inspiracije za uređenje, praktične savjete i dakako, recepte. Kako je lipanj mjesec u kojem će nas tresti navijačka groznica, odlučili smo složiti vodič za uređenje doma tijekom Eura.

Foto: Living

One koji su pak cijepljeni od nogometa, vodimo u dva jednostavno očaravajuća interijera – kuću podno Sljemena koja je kompletno namještena radovima domaćih dizajnera i u stan koji je doživio veliki make-over i od ružnog pačeta, zahvaljujući promišljenim arhitektonskim akcijama, premetnuo se u pravog labuda. Zaljubljenicima u tehnologiju predstavljamo idealnu temu za predstojeće nogometno natjecanje, ali poveznu s televizijskim sadržajima općenito – najnovije uređaje koji gledanju TV-a daju posve novu dimenziju.

Foto: Living
Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Vrtlarima hobistima pripremili smo teren za uspješan uzgoj travnjaka, vodič o postavljanju vrtnog jezerca te sve o njezi ljiljana. Sladokusce čekaju recepti za najkremastiji lagani rižoto te recepti za prave ljetne slastice u kojima možete uživati bez grižnje savjesti. Dakako, donosimo i prijedloge za serviranje i posluživanje. Naravno, to nije sve, stoga svakako zavirite u novi Living i svim čulima se prepustite užitku.

Foto: Living

>>Dinamičan, razigran i otkačen interijer koji diše' punim plućima'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije