U novom broju Livinga

Čeka vas 250 neodoljivih ideja za uređenje balkona i terasa

Dom&vrt Living
Foto: VL
1/4
01.04.2016.
u 12:01

Od subote 2. travnja na kioscima je novi broj magazina Dom&vrt Living. Raskošno travanjsko izdanje nudi niz zanimljivih i inspirativnih priloga o uređenju doma, trendovima, potiče i savjetuje kako urediti svoj vrt ili terasu

Na što sve treba obratiti pozornost kad se uređuje spavaća soba, kako izbjeći moguće zamke u izboru i rasporedu namještaja ili boja samo je dio velike priče o uređenju spavaćih soba u novom broju našeg magazina.

Tu su i dva vrlo inspirativna interijera – vila na obroncima Raše, koja je svojevrstan hommage nekadašnjim rudnicima tog kraja koji su desetljećima hranili stanovništvo, i moderan i elegantan stan u novogradnji na jednom od zagrebačkih brežuljaka.

Foto: VLm

Inspirirajte se i u našem editorijalu koji nudi prijedloge kako urediti svoj balkon ili terasu i stvoriti svoju oazu za prvu jutarnju kavu ili večernje opuštanje. Savjetujemo kako posaditi lukovice i uživati u mirisnoj rapsodiji tulipana, zumbula ili gladiola, ali i kako uzgojiti svoj svoje povrće na balkonu ili terasi.

Na našim stranicama inspirirajte se i aktualnim trendovima koje možete pronaći u domaćim prodavaonicama i pročitajte što najviše inspirira dizajnericu Iru Payer ili Leu Aviani. Ususret Prvom zagrebačkom festivalu palačinki, otkrijte nove okuse dobrih starih palačinki...

Foto: VLm

Uz novo izdanje Livinga na 100 stranica dobit ćete i jednu od knjižica o vrtlarenju – na izboru su tri temama različita priručnika: ''Mali vrt'' koji vam pomaže kako zasaditi sve što vam treba na maloj površini, zatim ''Biovrt'' koji će vas uputiti u sve tajne ekološkog vrtlarenja u skladu s prirodom te ''Cvjetni vrt'', pomoćnik u planiranju šarenog i lepršavog cvjetnjaka na kojem će vam svi zavidjeti.

Foto: VLm

>>Počinje vrijeme velikih radova u dnevnom boravku na otvorenom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije