ZA PAMETNE MOBITELE

Novi gadget koji će obožavati ljubitelji dizajna i tehnologije

karim rashid punjač za mobitel
Foto: Promo fotografija
1/6
06.04.2016.
u 11:59

Slavni dizajner kreirao je za brend Push and Shove punjač za mobitel Bunp koji se može koristiti i bez napajanja na struju

Karim Rashid, svjetski poznat i nagrađivani dizajner egipatskih korijena u svojoj newyorškoj radionici osmislio je novi gadget koji će vjerojatno, kao i većina njegovih dosadašnjih radova, osvojiti svijet.

Riječ je o punjaču za pametne mobitele nazvanom Bump koji je napravljen od plastike i metala, a najveća njegova posebnost jest sposobnost da dovede u red metar dugačak kabel koji se može spremiti u vanjski dio gadgeta. Tako je, kada nije u funkciji, punjač odnosno njegov kabel uvijek uredno složen na svoje mjesto i ne može se zapetljati. Usto, lakše ga je nositi u torbi ili pospremiti na radni stol.

U unutarnji dio ovog ovalnog i vizualno atraktivnog uređaja, kada nije u upotrebi, dolazi samo tijelo punjača.

Foto: Promo fotografija

Dodatna pogodnost je što ga, zahvaljujući ugrađenom akumulatoru, možete koristiti bez napajanja, odnosno uključivanja u struju. Točkice sa strane punjača pokazuju koliko je još snage ostalo u akumulatoru.

Foto: Promo fotografija

Oblik i boja Bumpa odaju prepoznatljiv dizajnerski rukopis ovoga nagrađivanog dizajnera koji oduševljava svojim nesputanim kolorizmom i energičnim volumenima predmeta koje kreira. Stoga će njime biti ugodno iznenađeni oni koji vole dizajn i nove tehnologije.

Foto: Promo fotografija

Inače, punjač dolazi u nekoliko boja – plavoj, ružičastoj, crvenoj i crnoj te je dio kolekcije branda Push and Shove, koji ga je i naručio od Rashida.

>>Zavirite u obiteljski dom najslavnijeg dizajnera današnjice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije