PODESIVE VISINE

Ovaj stol rješava sve probleme s bolovima u leđima

stol
Foto: iSkelter
1/10
16.09.2014.
u 13:58

Stol je predviđen za rad u stojećem položaju, no ako se umorite, možete spustiti radnu plohu nekoliko razina niže i sjesti

Kako biste stali na kraj lošim posljedicama sjedilačkih poslova, poput bolova u kralježnici, vratu, nogama te ostalim opasnostima po zdravlje, kreativni tim iz tvrtke iSkelter osmislio je stajaći stol.

Naravno, stol nije isključivo stajaći, nego je podesiv ovisno kako vam u tom trenutku odgovara raditi, a prilagodljiv je i uredskim i privatnim prostorima.

Foto: iSkelter

Dolazi u dvije boje, svijetlog i tamnog drveta.

Ideja je jednostavna. Korisnici LIFT stola mogu stajati većinu dana, a kada im dođe da se odmore, jednostavno radnu plohu spuste nekoliko razina niže i sjednu. U stol su integrirani "dockovi" za pametne telefone i tablete, suha električna pisaća ploča, držač za piće i površina za miš.

>>Inspiracija je svuda: stolić za kavu u obliku zrna kave

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije