Dobar dizajn

Naslonjač s potpisom AUDI dizajnerskog studija

Naslonjač s potpisom AUDI dizajnerskog studija
Foto: Dom i vrt
1/4
05.12.2013.
u 12:10

Tvrtka za proizvodnju namješaja Poltrona Frau u suradnji s Walterom De Silvom, čelnikom Volkswagenovog dizajn tima i AUDI dizajnerskim studijom predstavila je naslonjač imena Luft.

"Posebnost ovog projekta je u spoju precizne izrade Poltrone Frau i istraživanja, eksperimentalnog pristupa i metoda Audi dizajna", izjavio je De Silva.

Zaobljeni aluminijski elementi simboliziraju laganu kostrukciju Audija i ostavljaju dojam da naslonjač lebdi u zraku.

"Na fotografiji stolice vidim red i disciplinu, no naslonjač mi pruža odmor za kakvim žudim nakon dugog dana na poslu", dodao je De Silva.

Tapeciran mekanom kožom koja je savršena protuteža metalnom okviru, ovaj naslonjač izgledom pomalo podsjeća na pticu.

Walter De Silva isprobava naslonjač Luft

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije