Burgeraj: mjesto za uživanje u hrani, ali i u interijeru
Vodimo vas u Burgeraj, zanimivljiv zagrebačaki kutak sa slasnim burgerima. Otvaranjem Burgeraja vlasnici su htjeli da se kod njih "visi"
Komentari 4
Sve pet, ali pecivo za hamburger se ipak ne bi smjelo raspadati...
lol, pa burger-barovi se upravo projektiraju tako da se ljudi što kraće zadržavaju "pojedi i briši dalje", pa to je i koncepcija samog hamburgera kao jela, pa ne zove se badava fast-food. tamo gdje je tržišna ekonomija spriječena kao u zgb, zdravog razuma se može naći na žličice, a besmislenog rasipanja novca koliko hoćeš... jedino što znam - tko je novce zaradio radom i trudom dobro će promisliti svako ulaganje.
Poštovani vlasnici lokala.ako ste već htjeli da se ljudi više zadržavaju u Vašem lokalu,onda ste prvenstveno trebali drugačije urediti lokal.Napominjete da volite glazbu i film,pa zar niste vidjeli u filmovima kak izgledaju lokali di se jedu bugeri ? O cijenama da i ne govorim,izrazito ste skupi,pa bih Vam dobronamjerno savjetovao da to što prije korigirate ukoliko želite opstati i biti konkurentni. Pozdrav
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Zanimljive su i cijene, 35 kn za mini hamburger i pomfri pa jeste vi normalni?