U CENTRU ZAGREBA
Povratak na članak

Burgeraj: mjesto za uživanje u hrani, ali i u interijeru

Vodimo vas u Burgeraj, zanimivljiv zagrebačaki kutak sa slasnim burgerima. Otvaranjem Burgeraja vlasnici su htjeli da se kod njih "visi"

Komentari 4

QQ
qqq
15:56 28.10.2014.

Zanimljive su i cijene, 35 kn za mini hamburger i pomfri pa jeste vi normalni?

VL
MT
mtintilinic
13:01 28.10.2014.

Sve pet, ali pecivo za hamburger se ipak ne bi smjelo raspadati...

VL
DU
Deleted user
22:26 28.10.2014.

lol, pa burger-barovi se upravo projektiraju tako da se ljudi što kraće zadržavaju "pojedi i briši dalje", pa to je i koncepcija samog hamburgera kao jela, pa ne zove se badava fast-food. tamo gdje je tržišna ekonomija spriječena kao u zgb, zdravog razuma se može naći na žličice, a besmislenog rasipanja novca koliko hoćeš... jedino što znam - tko je novce zaradio radom i trudom dobro će promisliti svako ulaganje.

VL
MB
Marlon Brando
19:06 28.10.2014.

Poštovani vlasnici lokala.ako ste već htjeli da se ljudi više zadržavaju u Vašem lokalu,onda ste prvenstveno trebali drugačije urediti lokal.Napominjete da volite glazbu i film,pa zar niste vidjeli u filmovima kak izgledaju lokali di se jedu bugeri ? O cijenama da i ne govorim,izrazito ste skupi,pa bih Vam dobronamjerno savjetovao da to što prije korigirate ukoliko želite opstati i biti konkurentni. Pozdrav

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.