ideja i pol

Modularno saće za spavanje na plaži, u kampu...

saće
Foto: Promo fotografija
1/5
24.07.2014.
u 12:25

Ideja je krenula od prijatelja koji nisu odlazili na popularne glazbene festivale jer ne vole spavati u šatorima. Belgijski dizajnerski tim ponudio je rješenje

Uvijek će biti onih koji uživaju u svojim vrećama za spavanje, šatorima, robinzonskom turizmu. Ali uvijek će biti i onih koji će sve dati za udoban krevet.

Upravo zbog njih grupa belgijskih dizajnera osmislila je B-i-Bee heksagonalne spavaće stanice s "king size" krevetom koji se može transformirati u lounge fotelje te s prostorom za pohranu stvari.

Foto: Promo fotografija

Spavaće stanice napravljene su od ariša i nude smještaj za 50 gostiju na površini od 100 četvornih metara.

Razmišljali smo o konceptu i odlučili napraviti saće za ljude, ne pčele... Naš koncept nudi vrlo ugodnu, udobnu alternativu za prebukirane i precijenjene hotele, primjerice, tijekom festivalskih dana pojasnila je jedna od suizumiteljica Barbara Vanthorre.

Svako saće ima vrata od tkanine koja osigurava privatnost, ali i propušta zrak.

Šest spavaćih stanica trenutačno se testira na Gentse Feesten u Belgiji.

Dizajneri očekuju dobre reakcije i pokretanje masovnije proizvodnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije