NE PROPUSTITE

Kvalitetno pojačajte svoj odred za čistoću

čišćenje
Foto: Thinkstock
1/7
01.10.2015.
u 09:00

Neka jesensko čišćenje interijera bude što lakše, brže i efikasnije. Odaberite moćne saveznike koji će vam pomoći da vaš dom zablista!

Prvi dani jeseni idealni su za sezonsko čišćenje doma, a da bi ono prošlo što brže i bezbolnije, iz ponude Mondo.hr-a izdvajamo sve što vam treba da vaši podovi zasjaje od čistoće te da nakon izmjene ljetne i zimske odjeće na policama ormara iz njega miriše najfinije.

Najčišće tepihe, pločice i parkete garantiraju Viledini parni čistač te robotski usisavač koji vam štedi i vrijeme i energiju. Za sjajan parket pobrinut će se bogat set s kantom i vrhunskom mop-krpom. Za one klasičnijeg odabira tu je i usisavač elegantnog dizajna, a za čistu odjeću pobrinut će se klasici u svijetu detredženta i omekšivača. Ne propustite ove kvalitetne uređaje i proizvode po pristupačnim cijenama i olakšajte si jesensko čišćenje doma.

Možete ih kupiti u online-trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468.

Foto: Mondo.hr
Robotski usisavač Vileda prikladan je za sve vrste glatkih podova, ali i za tepihe s kratkim vlaknima. Ima 3 programa čišćenja, a senzori protiv pada sprečavaju pad robota po stepenicama (1199,99 kn do 23. listopada)

Foto: Mondo.hr
Najpoznatiji omekšivač sada ima svoju novu generaciju s freshlock mirisnim kapsulama koji pruža odjeći svježinu čak 12 sati (39,99 kn 1425 ml)

Foto: Mondo.hr
Viledin set za čišćenje sastoji se od nosača navlake, trodijelne drške, navlake, kante i cjedila i garantira djelotvorno i temeljito čišćenje otporne prljavštine i mrlja s minimalno deterdženta (159,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Daewoo usisavač dolazi s garancijom od pet godina, energetskog je razreda B, ima hepa filtar i gumirane kotačiće (499 kn)

Foto: Mondo.hr
Dash Regular čisti vašu odjeću i daje joj svjež miris koji traje cijeli dan. Jamči besprijekornu bjelinu vašeg rublja (59,99 kn 1625 g)

Foto: Mondo.hr
Viledin parni čistač temeljito i potpuno higijenski očistit će sve vrste glatkih podova, ali i tepihe. Čisti snagom vodene pare i podloška od mikrovlakana (599,99 kn)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije