U Pevecu u Sesvetama

Koncert Maje Šuput, vatromet i kuhano vino na otvorenju "Božićne bajke"

maja šuput
Foto: PR FOTO
1/5
26.11.2015.
u 12:29

Božićni sajam u Pevecu uključuje radionice izrade božićnih vijenaca, radionice za djecu, šatore sa starim zanatima, gastro iznenađenja, koncert Maje Šuput...

Od 4. do 6. prosinca ne propustite "Božićnu bajku", veseli božićni sajam u Pevecu u Sesvetama. "Božićna bajka" izvrsna je prilika za dobru zabavu, ugodno provedeno vrijeme za koje će se pobrinuti umjetnici, dizajneri, glazbenici, edukatori, obrtnici, vrhunski kuhari.

Sajam se otvara 4. prosinca u 18 sati, besplatnim koncertom nenadmašive Maje Šuput i velikim vatrometom.

Glazbeni spektakl pratit će i užitak u kuhanom vinu i gastro iznenađenja ekipe Wok by Matija. Kroz tri sajamska dana organizirano je slikanje najmlađih sa Svetim Nikolom, razgledavanje šatora sa starim zanatima te mogućnost kupnje domaćeg svježeg voća i povrća, suhomesnatih proizvoda, sireva i vina.

Najmlađe će zacijelo najviše razveseliti Fora znastvene radionice, u subotu i nedjelju od 13 do 14 sati.  Oni malo stariji moći će 5. listopada naučiti kako napraviti božićni vijenac. Tu radionicu vodit će Snježana Marinčić, profesionalna cvjećarka i dekoraterka iz ateljea Floris.

Tjedan dana kasnije, 12. prosinca, organizarana je radionica izrade božićnih ukrasa koju vodi zagrebačka akademska kiparica Melita-Petra Ivanović. Treća radionica bit će 19. prosinca, s temom kako zamotati božićne poklone. Tu radionicu vodit će Svjetlana Todorović, dipl. ing. pejzažne arhitekture iz Cvjetnog salona Arkadija. Sve radionice za odrasle traju sat vremena, a počinju u 10 sati. 

Tijekom cijelog prosinca u Pevecu je i velika humanitarna akcija, a od skupljenog novca kupit će se pokloni za djecu iz Dječjeg doma u Nazorovoj u Zagrebu.

Za sve koji će svoje božićne poklone kupiti u Pevecu, dobra je vijest kako će tamo moći i besplatno zamotati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije