Tom Dixon

Inspiraciju za novu kolekciju pronašao je u staklu, mesingu i bakru...

Tom Dixon
Foto: Promo fotografije
1/6
13.01.2015.
u 15:30

Tom Dixon, jedan od najutjecajnijih dizajnera današnjice, predstavio je svoju novu kolekciju uporabnih predmeta za dom i kućni ured

Legura cinka, bakar, staklo i mesing materijali su koje su zaintrigirali britanskog dizajnera Toma Dixona. Svoje novu kolekciju uporabnih predmeta za dom i moderni kućni ured, poput vaza različitih volumena, kutijica za nakit ili make up, držača olovaka i različitih pomagala na radnom stolu, predstavit će na Maison & objet, sajmu koji se održava u izložbenom centru Nord Villepinte, nedaleko Pariza od 23. do 27. siječnju.

Foto: Promo fotografije

Inače, sajam slavi 20. godišnjicu i važno je mjesto susreta profesionalaca u umjetnosti i dizajnu, a kroz svoje godine postali su i lifestyle platforma.

>>Funkcionalnost i dizajn:posuda za cvijeće i držač uredskog pribora

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije