U CENTRU GRADA I U TRGOVINI

Ikea pripremila adventsko iznenađenje

ikea
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
28.11.2014.
u 13:23

IKEA će 20. i 21. prosinca u robnoj kući otvoriti Pisarnicu Djeda Božićnjaka za sve mališane kojima je potrebna pomoć u pisanju pisama Djedu Božićnjaku

Svi koji se nađu u Zagrebu od nedjelje 30. studenog do četvrtka 11. prosinca na Cvjetnom trgu (ispred Centra Cvjetni) naići će na blagdansko iznenađenje tvrtke IKEA - veliki, zamotani poklon i posebno iznenađenje koje se skriva unutra. Prolaznici koji odluče ući u poklon i povući ručicu, osjetit će čaroliju praznika kroz dječje oči. Tijekom cijelog prosinca, IKEA će u robnoj kući organizirati brojne prigodne aktivnosti uglavnom namijenjene djeci.

Sveti Nikola dočekivat će najmlađe, dijeliti slatkiše i fotografirati se s njima u petak 05. i subotu 06. prosinca. Na dan Svete Lucije, 13. prosinca, posjetitelji će moći poslušati švedske božićne pjesme i upoznati se s raznim švedskim blagdanskim običajima. IKEA će 20. i 21. prosinca u robnoj kući otvoriti Pisarnicu Djeda Božićnjaka za sve mališane kojima je potrebna pomoć u pisanju pisama Djedu Božićnjaku i Čarobnu radionicu božićnih trenutaka gdje će djeca uz vodstvo stručnjaka izrađivati slike kojima kasnije mogu ukrasiti zidove svog doma. I druge aktivnosti odvijat će se u robnoj kući IKEA tijekom prosinca poput besplatnog umatanja poklona te izrade crteža koje će izraditi profesionalni karikaturist za sve koji kupe okvir. 

- Pozivam sve građane da nam se pridruže u proslavi prvih zajedničkih blagdana. Uz božićno iznenađenje na Cvjetnom trgu kojime smo svakom građaninu, od najmlađih do onih najstarijih, htjeli omogućiti da osjeti božićnu čaroliju kroz dječje oči, u robnoj kući IKEA pripremili smo brojne aktivnosti kojima ćemo poticati literarnu i likovnu kreativnost naših mališana. Svim građanima želimo vesele i ugodne blagdane - izjavio je Georg Platzer, voditelj robne kuće IKEA Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije