UGLEDNA NAGRADA

If award za sofu Contour by prostoria

sofa Contour
Prostoria
25.02.2015.
u 15:16

Contour predstavlja jedinstvenu liniju i jedinstveni sistem sofa zbog kosina na stranicama

Međunarodna nagrada IF award više od 50 godina (od 1953. godine) dodjeljuje nagrade za izvrstan dizajn i postignuća na polju dizajna. Njezina kvaliteta priznata je u cijelom svijetu, te se na nju prijavljuju svi, od velikih automobilskih brandova do malih i nezavisnih dizajnerskih studija. Više od 50 stručnjaka sastalo se i ove godine u Hamburgu da bi odabralo pobjednike za iF design award 2015. godine.

Sofa Contour / dizajn: Böttcher Henssler Kayser / pobjednik je ovogodišnje interior innovation award 2015 koju dodjeljuje Njemačko dizajnersko društvo. Novo priznanje samo je dodatno potvrdilo izvrsnost ovog proizvoda domaće tvrtke Prostoria.

Jedinstvena linija koja karakterizira sofu Contour, proteže se cijelom duljinom sofe i ocrtava njezin oblik. Ravni vanjski obrisi dolaze u suprotnost s mekoćom punjenog sjedećeg jastuka, rukonaslona i naslona. Tanke nogice izrađene od kvadratne savijene šipke nastavljaju se na šavove i pridonose lakoći njezinog volumena. Contour predstavlja jedinstveni sistem sofa zbog kosina na stranicama što ju čini još ugodnijom baš poput njezinog oblika.

>>Prostoria predstavlja multifunkcionalan namještaj koji je oduševio tržište

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije