ODLIČNA IDEJA!

Alarmni tepih koji garantira da nećete zaspati na posao

ruggie
Promo
02.01.2019.
u 08:10

Ako ste od onih kojima se događalo da ugase ili odgode alarm, pa neplanski prespavaju, evo rješenja!

Dogodi li vam se povremeno da jednostavno ugasite alarm kad vas probudi, a onda neplanski produžite spavanje malo dulje? Evo rješenja! "Ruggie" je prvi alarmni tepih koji garantira da se ustajete iz kreveta čim on zazvoni!

Ovaj genijalno osmišljeni predmet traži da stanete na njega svom težinom i tek tada se alarm gasi. Prilično je velika vjerojatnost da će zvuk alarma vrlo brzo početi iritirati vlasnika i natjerati ga da se ustane iz kreveta.

Ali, to nije sve! Nakon što se ugasi, "Ruggie" ima i audio poruku kao motivaciju za radni dan.  Svakako, uz ovakav alarm više nikad nećete prespavati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije