Provedite vikend u zelenim oazama

Veliki sajam cvijeća Doma&Vrta i zagrebačkih City Centera one

vrtni centar
Žarko Bašić
18.03.2014.
u 12:12

Dom&Vrt i Večernji list te City Center one pozivaju vas na veliki sajam cvijeća i vrtlarstva koji će se održati od 21. do 23. ožujka!

Prvi dani proljeća u Zagreb donose najveći sajam cvijeća i vrtlarstva u organizaciji Doma&Vrta i Večernjeg lista u suradnji s City Centerom one. Od 21. do 23. ožujka poznate shopping-meke City Center one East i West postaju obavezna odredišta svih ljubitelja biljaka i njihova uzgoja.

Osim velikog sajma koji će uključivati mogućnost kupnje cvijeća, raznih vrsta začinskog bilja, autohtonih domaćih sorti, egzotičnih vrsta, voća i meda, u City Centeru one East i West moći ćete pogledati i ponudu najsuvremenijeg vrtnog alata, ali i saznati koje su vam osnove dovoljne za samostalan uzgoj bujnog vrta.

Za ljubitelje cvijeća bit će održano predavanje o najpopularnijem svjetskom cvijetu - ruži, na kojem će vam naši stručnjaci otkriti i neke trikove kako ih uspješno uzgajati. Želite li svoju djecu uvesti u svijet biljaka, ovo je idealna prilika jer smo organizirali i radionice s osnovama vrtlarenja za djecu, a vi u međuvremenu možete naučiti nešto o aranžiranju kaktusa, izradi ikebana (cvjetnih aranžmana) pa čak i upotrebi pčelinjih proizvoda u kozmetici.

A ako vas muče neka pitanja s kojima ne znate kome biste se obratili, dobrodošli ste u naš SOS kutić gdje će stručni vrtlari pružati prvu pomoć vašim biljkama i cvijeću!

Pripremili smo za vas i koncerte. Na otvorenju će tako pjevati Zagrebački mališani dok će se za spektakl na zatvaranju pobrinuti Žanamari Lalić i Antonija Šola

Dočekajte prve proljetne dane na najljepši mogući način - okruženi  zelenilom!

Ne propustite ovaj trodnevni šareni sajam cvijeća i biljaka i vidimo se u City Centeru one East i West od 21. do 23. ožujka!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije