ŠTO IMA NA CITY PLACU

Vallis Aurea - birana vina, voćne rakije i bučina ulja

city plac
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
27.09.2015.
u 15:28

Vinari iz požeške Zlatne doline oduševljavaju svojom ponudom kako više vrsta vina tako i rakija, sokova te različitih okusa bučinog ulja

Vallis Aurea delikatese iz Požege u svojoj ponudi na City placu imaju voćne rakije, vina, voćne sokove te cijenjena bučina ulja. Riječ je o vrhunskim domaćim proizvodima koji se rade po tradicionalnoj recepturi, a tvrtka surađuje s brojnim domaćim kkoperantima koje odlukuje visoka kvaliteta prozvoda i prvjereno podrijetlo.

Ljubitelji vina, voćnih rakija i sokova, ovdje će imati priliku iskušati neke posve nove okuse, a zaljubljenici u bučina ulja mogu kušati različite okuse i arome ovog cjenjenog tekućeg zlata.

Kako ističu, cilj im je kupcima na City placu, ponuditi visokokvalitetne domaće proizvode, provjerene i vrhunske kvalitete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije