NADOLAZEĆI TRENDOVI

Uređenje interijera u 2016.: Plemeniti materijali, priroda i recikliranje

trendovi domosfera
Foto: domosfera.hr
28.12.2015.
u 17:39

Spremate se na kupnju stana, adaptaciju postojećeg ili tek priželjkujete barem djelomični makeover? Nudimo vam nekoliko smjernica...

Kakav namještaj kupiti ili koje boje koristiti - samo su neke od nedoumica prilikom uređenja interijera. Zato smo izdvojili nekoliko smjernica kako biste bili spremni za nove trendove.

Paleta boja ispunjena je nijansama ružičaste, crvene i boje breskve. Dekorativni predmeti i detalji bit će istaknuti bojama koje će pak u prostorije donijeti mirnoću i hladnoću, poput nijansi uljno zelene (green oil), mornarski plave (navy) i tamno plave (deep blue). Duboke boje kao što su crna i ljubičasta kombinirat će se sa sjajnim površinama od bakra i mjedi.

Foto: Promo fotografija

Snažan trend u 2016. bit će upravo mnogostruka upotreba plemenitih i glamuroznih materijala - bakra, mesinga, mjedi. Vraćaju se kombinacije iz 50-tih i 70-tih, upravo kao što se to događa u modnim dizajnerskim kolekcijama.

Kad je riječ o dekoru, ove godine sve je prepuno prirodnih materijala. U modu se vraća pluto, ali i mramor. Drvo, kamen i sirovi beton su bezvremenski prisutni. Naglasak će biti na prirodi i okolišu u neobičnim prostorima, kao što su kupaonica ili kuhinja, a "in" su vrtovi i parkovi.

Još trendova u uređenju za sljedeću godinu potražite na portalu Domosfera!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije