VELIK ODAZIV

U samo 9 dana: iskorišteni svi poticaji za kupnju A+++ kućanskih aparata

beton u interijeru
Thinkstock
13.06.2015.
u 12:00

Za 37 posto građana ovo je bila prva kupnja takvog uređaja, dok je 51 posto njih iskoristilo ovu priliku za zamjenu starog uređaja

Iskorišteni su svi predviđeni poticaji za kupnju energetski najučinkovitijih kućanskih uređaja energetskog razreda A+++. U devet dana od objave natječaja 3. lipnja 2015. o državnim subvencijama za nabavku spomenutih uređaja, građani su nabavili svih 10.000 uređaja koliko je predviđeno subvencijom.

Na taj način ostvarili su 800 kuna poticaja po uređaju.

Za 37 posto građana ovo je bila prva kupnja takvog uređaja, dok je 51 posto njih iskoristilo ovu priliku za zamjenu svog uređaja starijeg od šest godina. 

Više o temi pročitajte na Zelenoj zoni Zagrebačke banke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije