oprezno!

Suncobrani i tende najvažnija su investicija za ljetni boravak na otvorenom

suncobrani
Promo fotografije
19.06.2020.
u 12:27

Kako biste punim plućima uživali u ljetnom životu na balkonu ili terasi odaberite kvalitetan suncobran ili tendu. Izaberite jednu od te dvije opcije - ovisno o veličini prostora i drugim bitnim stavkama vašeg balkona ili terase

Lijepo i toplo vrijeme mami na uživanje na otvorenom, ali izloženost sunčevim zrakama može biti vrlo opasna i stoga je ključno osigurati adekvatnu zaštitu.

Kako biste punim plućima uživali u ljetnom životu na balkonu ili terasi odaberite kvalitetan suncobran ili tendu. Izaberite jednu od te dvije opcije - ovisno o veličini prostora i drugim bitnim stavkama vašeg balkona ili terase.

Foto: Promo fotografije

Za malu terasu ili balkon

Klasični visoki suncobran je odličan izbor za manju terasu ili balkon. Ova vrsta suncobrana ima ravnu šipku od metala ili drveta koja može biti različitih boja i veličine. Ako vrtni stol ima rupu u sredini, to znači da je napravljen sa svrhom da se u tu rupu stavi suncobran kako biste bili zaštićeni od sunca dok sjedite. Neke vrste suncobrana imaju i mogućnost namještanja visine ili mogućnost mijenjanja kuta. Ako ga nakrivite, stvarat će vam hlad s veće udaljenosti i štititi vas od sunca cijeli dan.

Foto: Dom i vrt

Za velike terase

Veće terase mogu kombinirati i tendu i suncobran. Suncobran neka bude većih dimenzija, od kvalitetnog materijala koji je lako održavati. Ako vam je terasa na višem katu birajte teži suncobran kako ga nalet vjetra ne bi srušio.

suncobrani
1/10

Ako birate tendu, najvažnije je da dimenzijama odgovara prostoru, a birati možete između samostojećih i zidnih. Također, variraju, osim u dimenzijama i u vrsti materijala te dodacima koji u konačnici definiraju cijenu.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije