NE PROPUSTITE!

Jedinstvena prilika: o zelenim trendovima učite od svjetskih stručnjaka

zelena energija
Foto: Thinkstock
1/3
02.05.2016.
u 16:13

Budite i vi dio svjetski aktualne teme o zelenim koncptima u načinu življenja i poslovanja sudjelujući na konferenciji 'Živjeti zeleno uz nove tehnologije'

Ekološki zdravi koncept ulazi polako u sve segmente našega života. Sve je veći broj onih koji razmišljaju ne samo o tome kako se zdravo hraniti namirnicama iz ekološkog uzgoja i u suživotu s prirodom, nego i kako poslovati i koristiti nove tehnologije koristeći prirodne resurse.

Ili, kratko rečeno, kako živjeti pametnije i zdravije, koristeći nove zelene tehnologije – od novih materijala i tehničkih inovacija i obnovljivih izvora energije, zatim zelenih kredita, ekoturizma i ekouzgoja pa sve do štednih uređaja i visokoučinkovite energetske gradnje.

Kako biste više saznali o temeljima i svim segmentima zelenog koncepta kao i novitetima iz toga područja nudi vam se idealna prilika u obliku konferencije ''Živjeti zeleno uz nove tehnologije' koja će se održati u Hrvatskoj obrtničkoj komori u Zagrebu u petak 13. svibnja.

Foto: pixabay

Ovo vrijedno događanje s aktualnom, 'vrućom' tematikom dobiva na značaju i zbog toga što će na njoj gostovati između ostaloga i Steven Beckers, genijalni belgijski arhitekt kojeg stručnjaci smatraju pionirom održivog načina gradnje. Beckers je svjetsku reputaciju stekao arhitektonskim zelenim projektima sjedišta Europske komisije u Bruxelessu, Pharmacopea i nove zgrade Agora za Vijeće Europe u Strassbourgu.

Na konferenciji 13. svibnja prisutnima će govoriti o popularnim pojmovima cirkularne ekonomije i 'urban farminga', koncepta proizvodnje hrane u gradovima koji polako osvaja svijet.

Da biste prisustvovali na zelenoj konferenciji koji se održava u sklopu Zagrebačkog energetskog tjedna ne morate biti stručnjak – dovoljno je samo imati interes za ove teme i prijaviti se za sudjelovanje putem obrasaca na internteskoj stranici www.zivjetizeleno.hr na kojoj će usto saznati i sve detalje o događaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije