PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Sudjelujte na sajmovima uz HGK

sajam HGK
Foto: Thinkstock
23.08.2016.
u 12:18

Hrvatska gospodarska komora pomaže tvrtkama i poduzetnicima da se što bolje predstave na sajmovima u zemlji i inozemstvu

Hrvatska gospodarska komora organizira i sufinancira vaše nastupe na sajmovima i izložbama u zemlji i inozemstvu. Komora kontinuirano pomaže nastupe na tradicionalnim, ali i pomaže u proboju na nova tržišta.  

Svojim članicama Komora dogovara poslovne sastanke, te nalazi potencijalne domaće i inozemne partnere.

U 2015. godini Komora je organizirala nastupe na 146 hrvatskih i inozemnih sajmova s 2777 sudionika i 163 poslovne delegacije s  1572 sudionika. Sajmove u organizaciji HGK možete pogledati na www.hgk.hr/sajmovi.

Sudjeluj na sajmovima i uz pomoć Komore osvoji nova tržišta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije