prirodne dekoracije

Šest načina, jedan bolji od drugog, za ukrašavanje doma sobnim biljkama

IKEA
10.11.2021.
u 07:00

Sobne biljke, čija prodaja je u posljednjih gotovo dvije godine drastično porasla, najjednostavniji su, a često i najpovoljniji, način da vaš dom živne

Svaki dizajner interijera će vam reći da je doza zelenila najbolji boost kad se zaželite promjene u domu. Sobne biljke, čija prodaja je u posljednjih gotovo dvije godine drastično porasla, najjednostavniji su, a često i najpovoljniji, način da vaš dom živne. Ikea nudi brojna rješenja za sobne biljke, a mi smo izdvojili šest fantastičnih kombinacija koje možete, ovisno o stilu uređenje, ukomponirati u svoj dom.

Foto: IKEA

Nadohvat ruke

Svježi začini u kuhinji pravo su blago, a osim što će vam svaki obrok biti ukusniji, ujedno je riječ o atraktivnoj prirodnoj dekoraciji. Odlično će izgledati u kontrastu s drvenom provršinom.

Foto: IKEA

Za prezaposlene

Ako ste uvijek u žurbi za vas su najbolji izbor biljke koje ne traže puno brige poput kaktusa. Odlično će izgledati u dnevnom boravku, kao zanimljiv detalj.

Foto: IKEA

U hodniku

Ako imate hodnik kojim niste zadovoljni dodajte biljke i prostor će momentalno živnuti. Samo vodite računa o količini svjetlosti, odnosno, ako je nema puno birajte biljke koje nisu po tom pitanju zahtjevne.

Foto: IKEA

Ispod prozora

Osim što će vas štititi od znatiželjnih pogleda, biljke na klupici ispod prozora prostoru će dati ugodnu atmosferu.

Foto: IKEA

Zeleni kutak

Ljubitelji biljaka poželjet će omiljene vrste imati i na zidu, evo sjajne ideje - izaberite najljepše listove, osušite ih i uokvirite. Jednostavno i vrlo efektno!

Foto: IKEA

U zimskom vrtu

Ako imate zatvoreni balkon, lođu ili zimski vrt slobodno pretjerujte sa zelenilom - što više to bolje!

 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije